november 2011

Jeg er

Jeg er

 

- Egoistisk. For når jeg er full går jeg rundt og sier at jeg er pen. Og setter alle andre forran meg selv. 

- Oppmerksomhetssyk. Fordi jeg liker å få komplimenter og oppmerksomhet.

- Selvdigger. Fordi jeg kan stå i speilet og beundre meg selv.

- Dum. Fordi jeg aldri tenker.

- Stygg. Fordi kroppen min har noen kilo for mange.

- Tykk. Fordi jeg spiser så mye.

- Illeluktende. Fordi jeg glemmer å ha på meg parfyme hver dag.

- Meningsløs. Fordi jeg aldri har egne meninger.

- Deprimert. Fordi ingen liker meg.

- Ensom. Fordi jeg føler meg aldri helt inkludert. Jeg er aldri noens førstevalg. Alltid  andrevalget. Og alle vet jo at de som kommer på 2. plass, er den første taperen.  

- Taper. Fordi jeg liker Twilight. Og fordi jeg alltid er nummer 2.

- Nerd. Fordi jeg gjør skolearbeid.

- Umoralsk. Fordi jeg hjelper folk med å jukse.

- Stilløs. Fordi jeg ikke eier stil.

- Svak. Fordi jeg alltid lar sykdommen(e) få overtaket på meg.

- Slem. Fordi jeg verken klarer å si ?I love you? eller ?Jeg elsker deg?. Det er ord jeg sparer til spesielle folk og hendelser. Jeg kan ikke slenge det rundt meg i hytt og pine. Da mister det all sin verdi.

- Falsk. Fordi jeg aldri klarer å holde på mange venner samtidig, men er veldig flink til å støte folk i fra meg.

- Løs. For jeg roter med alle på fest. 

 - Ikke bra nok. Fordi jeg tydeligvis setter meg selv foran alt og alle. Og svikter de som betyr noe for meg. Gang på gang på gang.

MEN. Jeg er også

 

- Medfølende. Fordi jeg alltid tenker på andres behov, ovenfor mine egne.

- Omtenksom. Fordi når folk trenger hjelp, hjelper jeg.

- Glad i speilet. Fordi det viser meg hvem jeg er. Selv om jeg ikke alltid er like  glad i det jeg ser.


- Smart. Fordi jeg ikke lar noe styre meg. Ikke engang tankene.

- Passe. Fordi rompa mi veier opp for de ekstra kiloene rundt magen. Den er  nemlig perfekt i mine øyne.

- Naturlig. Fordi jeg ikke alltid dasher på med falske ting. Som parfyme og sminke. Jeg lukter som meg selv. Så som regel, nydusjet.

- Full av mening. Fordi jeg har masse meninger og jeg sier dem så og si hele tiden. Men noen gang har jeg og andre lik mening. Og jeg er sjeldent den som snakker først.

- Deprimert. Fordi det har blitt en del av meg og hverdagen min. Jeg har lært meg å leve med det.

- Alene. Fordi jeg liker å være i mitt eget selskap. Det betyr derimot ikke at jeg ikke har gode venner. For det har jeg, og de få jeg har setter jeg pris på.

- Kul. Fordi jeg tørr å like noe selv om mange i omgangskretsen min ikke takler det.- Nerd. Fordi jeg liker skole og det å lære noe. Og fordi jeg virkelig elsker å lese. 

- Moralsk. Fordi jeg hjelper til å jukse kun for de folkene jeg vet kan lære mer av det, enn å ikke gjøre noe i det hele tatt.

- Variert. Fordi jeg liker ikke bare én ting. Men masse forskjellig.

- Sterk. Fordi selv om psyken min noen ganger knekker, reiser jeg meg alltid opp. Jeg er som Fugelen Fønix. Hver gang de dør, blir de gjenfødt som noen som er sterkere enn hvem de var fra før. (Og fordi jeg trenere styrke ganske ofte!!)

- Klok. Fordi jeg ikke bruker opp de spesielle ordene hos folk jeg er usikre på om jeg virkelig elsker. Men heller sparer de til når jeg er sikker.

- Ekte. Fordi de vennene jeg sjelden krangler med, og som har holdt ut med meg. De behandler jeg med respekt. Og jeg kunne aldri ha tenkt meg å skade dem med vilje. Jeg mener alltid godt. Selv om jeg for alltid vil være deres nummer 2.

- Nysgjerrig. Fordi jeg liker å rote på fest. Slik at jeg kan si at jeg har litt erfaring.  

- Bra nok. Fordi jeg vet at alt som står før ?men? er løgner oppfunnet av folk som ikke godtar det å være menneske.
Jeg kan se meg i speilet å si ?Jeg er kjempepen?. Og fordi jeg tillater meg selv å ha dårlige dager. Fordi jeg vet at det vil komme dager hvor jeg syns jeg er kjempepen igjen. Jeg kan også snakke om meg selv med en stor dose selvironi. Jeg tar ikke meg selv så høytidelig. Jeg tenker heller aldri før jeg snakker. Tenke gjør jeg etterpå. På godt og vondt. Men uansett så kommer det ofte mange gullkorn ut av munnen min. Så jeg bringer latter fram hos andre!
Og UANSETT hva folk sier og mener, så vet jeg at jeg ALDRI setter meg selv foran andre. Kanskje jeg noen gang kan være uheldig og sette fremmende folk og nye bekjentskaper på lik linje med mine nærmeste. Men jeg mener aldri noe vondt med det. Og hvis det skjer, er det aldri bevisst.
MEN jeg vet at jeg er menneske og at jeg ikke er perfekt. Jeg gjør feil og jeg har feil. Det er en del av livet. Og kanskje en dag, så finner jeg noen som syns jeg er perfekt som jeg er. Og den personen skal jeg elske med hele mitt hjerte.

 JEG ER MEG SELV,
JEG ER UNIK.

Mors rebell

Mors rebell

21, Orkdal

Norske blogger
hits